Behandlinger

Vi er alle forskellige, og alle behandlinger er individuelle. I behandlingerne ses mennesket som en sammenhængende helhed, man ser på de faktorer, der påvirker en i hverdagen det være sig kosten, arbejde, vaner, familieforhold og boligforhold, og det har indvirkning på dit helbred.

Zoneterapi

Naturvidenskabeligt er zoneterapi baseret på princippet om, at alle organer, muskler, knogler og væv er repræsenteret i fødder og hænder. Ved at behandle belastede zoner under fødderne kan kroppens funktioner påvirkes, dermed kan kroppens balance genoprettes, og symptomerne forsvinder, når affaldsstofferne frigives. Zoneterapien aktiverer derved den proces, som får kroppen til at regulere og helbrede sig selv.

Kropsmassage

Fysiurgisk kropsmassage er en behandling af muskler og kroppens bløde væv. Den hjælper med at fjerne spændinger i de hårde og ømme muskler og forbedrer blodcirkulationen. Samtidig giver massage afslapning, lindring og velvære.

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en meget blid massageform, som frigør spændinger, smerte og ubalance i kroppen. Det er en behandling der omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne. Er der opstået skævheder, kan det medvirke til bl.a. hovedpine, migræne, dårlig koncentration, indlæringsproblemer og fordøjelsesproblemer. Mange smerter kan lindres med denne blide behandling.

Lydterapi

Lydterapi er en behandlingsform, hvor din stemme danner grundlag for at lave en stemmeprøve og lyd-CD. ”Hvad der er i din stemme, er i dit liv”. Stemmen bærer dine overbevisninger, bekymringer, frygt og vibrationer af sundhed og velvære. Stemmen afspejler dine drømme og ønsker og udtrykker din personlighed. Din stemmeprøve analyseres ved hjælp af et program, der opdeler din lyd i millioner af segmenter, hvorefter der skabes et helt specifikt sæt af lydfrekvenser – dine egne toner. Lyd-CD’en indspilles, og tages med hjem, hvor den lyttes til dagligt. Du vil efterfølgende opleve øget bevidsthed, større glæde og velvære.

Tankefeltterapi

Et glimrende værktøj til at behandle bl.a. stress, traumer, forbier, angst, eksamensangst, afhængighed og meget mere. Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi – resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit eliminerer alle former for følelsesmæssigt ubehag og flere former for fysisk ubehag.